Lån upp till 250 000 kr

www.bigbank.se

BIGBANK

BIGBANK lån Bigbank banklån

BIGBANK lån till den som söker lån utan säkerhet i form av privatlån upp till 250 000 kr. Hos BIGBANK kan man låna pengar utan säkerhet – låna upp 250 000 kr utan säkerhet! Hos BIGBANK kan låna mellan 10 000 – 250000 kr helt utan säkerhet då lånet är ett s.k blancolån. Privatlånet är ett ganska flexibelt lån med en återbetalningstid upp till 10 år. BIGBANK kan även erbjuda lånelöften vid behov. Hos BIGBANK kan du låna ganska enkelt upp till 250000 kronor ifall du uppfyller deras krav till den fn räntan 18%.

BIGBANK banklån

www.bigbank.se

BIGBANK lån bra info fakta
Låna pengar BIGBANK Låna 10 000 – 250000 kr
BIGBANK lån till nya kunder Lån nya kunder: 10 000 – 250000 kr
BIGBANK lån till existerande kunder Lån existerande kunder: 10 000 – 250000 kr
Finaref lån nominell årsränta Ränta: 18.00% till 32.00% i nominell årsränta (individuell räntesättning)
Effektiv ränta Finaref lån Effektiv ränta: från 7.90% i effektiv ränta (individuell räntesättning; se nedan)
Uppläggningsavgifter Uppläggningsavgift: 695 kr
Aviavgifter Aviavgifter: 35 kr/månad
Återbetalning BIGBANK lån Återbetalningstid: 6- 120 mån – 0 5-10 års kredittid
20-åldersgräns för att låna av BIGBANK Åldersgräns: 20 års gräns för lån
Krav på fast inkomst BIGBANK Inkomstkrav: krav på fast inkomst: 220 000 kr/år (arbete eller pension) Du måste ha en fast inkomst för att låna hos BIGBANK lån
Krav på taxerad inkomst BIGBANK lån Taxerad inkomst: krav på taxerad inkomst: 220 000 kr/år (arbete eller pension) Du måste ha en taxerad inkomst för att låna hos BIGBANK lån
Låna pengar gratis BIGBANK Gratis lån – snabblån gratis Du kan inte låna pengar gratis hos BIGBANK
Låna pengar utan ränta BIGBANK Lån utan ränta Du kan inte låna pengar utan ränta och avgifter hos BIGBANK
Låna pengar utan avgifter BIGBANK Lån utan avgifter Du kan inte låna pengar utan ränta och avgifter hos BIGBANK
Låna pengar med betalningsanmärkning BIGBANK Lån med betalningsanmärkning Kan inte låna pengar trots betalningsanmärkning BIGBANK
Låna pengar BIGBANK BankID Tar BankID: använder BankID Du kan låna pengar med BankID hos BIGBANK
E-legitimation för elektronisk signering BIGBANK snabblån Tar e-legitimation:använder e-leg Du kan låna pengar med E-legitimation hos BIGBANK
BIGBANK UC? Lån utan ucTar UC – kreditupplysning / kontroll BIGBANK använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Kreditupplysningsföretag BIGBANK lån Kreditupplysning: använder UC Kreditkontroll hos UC
Vilket inkassobolag använder BIGBANK lån? Inkassobolag: Intrum Justitia Vilket inkassobolag använder BIGBANK - Intrum Justitia
Förlängning BIGBANK lån Förlänga lån /återbetalning: förlängning lån/återbetalning BIGBANK lån kan förlängas
Utökning av BIGBANK lån Höja /utöka lån: höjning /utökning av lån Utöka lån hos BIGBANK är möjligt
Låneförsäkring BIGBANK lån Låneskydd: låneförsäkring BIGBANK har inte låneskydd i form av en trygghetsförsäkring
Direktutbetalning BIGBANK lån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. Utbetalning direkt: signera med e-leg – 1 dag Ingen direktutbetalning BIGBANK lån
Utbetalning helg BIGBANK lån? Utbetalning helg Ingen utbetalning under helg BIGBANK
ANSÖK NU

BIGBANK lån

Med BIGBANKS privatlån kan du låna upp till 250.000 SEK. Det är enkelt att ansöka om lån hos BIGABNK och BIGBANK bedömer alla ansökningar snabbt, vilket gör det smidigt att få lån. Alla är välkomna att söka lån hos BIGBANK. BIGBANK har förnuftiga lånevillkor. BIGBANK fattar beslut om lån, utformar låneavtalet och överför lånesumman till ditt konto snabbt. BIGBANKs lånebeslut baseras på principen om ansvarsfull utlåning.

Det är enkelt att ansöka om lån hos BIGBANK.se och banken bedömer alla ansökningar snabbt, vilket gör det smidigt att få lån! BIGBANK är en av de större bankerna specialiserade på att bevilja privatkunder lån, i de baltiska länderna. BIGBANK:s mission är att erbjuda en snabb och tillförlitlig kredittjänst för privatpersoner. BIGBANK fokuserar på varje enskild kund och bedömer personligen kundens möjligheter till låneavtal.

Låna pengar hos BIGBANK

Man ansöker enklast om lånet via deras hemsida och man får svar direkt på skärmen om ansökan beviljas eller inte. Du kan signera lånet online med BankID eller Telia e-legitimation och få pengarna på kontot i morgon. Därefter överför BIGBANK pengarna snarast till ditt bankkonto. Om du inte vill använda online signering, kan du skriva ut lånehandlingen, underteckna den och skicka in den tillsammans med en kopia av giltig svensk legitimation med bild.

BIGBANK lånevillkor

Vem kan ansöka om lån? Alla som uppfyller grundkraven för ansökan om lån hos BIGBANK. För att låna hos så måste du uppfylla följande:

  • Du ska vara minst 20 år och lånet ska vara återbetalat senast vid 75 års ålder
  • Du ska vara svensk medborgare eller permanent bosatt i Sverige och ha ett giltigt uppehållstillstånd sedan tre år
  • Du ska ha en bruttoinkomst på minst 220 000 kr/år
  • Du får inte ha betalningsanmärkningar

BIGBANK UC

Tar BIGBANK UC? Ja BIGBANK tar UC. Bolaget använder UC kreditupplysning vid sin kreditprövning av lånet och kreditbedömning av låntagarens ekonomiska situation.

Besök www.BIGBANK.se för mer info om kraven och villkoren som krävs för att låna pengar av BIGBANK.
TILL BIGBANK >>

BIGBANK sambolån

Sambolånet är helt enkelt ett lån där man har en medsökande, vilket leder till till en lägre månadskostnad enligt bolaget. Dock är det osäkert ifall det leder till lägre ränta ifall man har en medsökande till lånet.

BIGBANK samla lån

Lösa lån? Har du idag flera olika lån och krediter? Kortskulder, smålån eller liknande? Hos BIGBANK kan du lösa dina lån och på så sätt sänka din månadskostnad. Med ett privatlån hos BIGBANK kan du samla flera smålån och sänka dina lånekostnader, dessutom blir det mycket enklare att ha ett lån hos BIGBANK i stället för hos flera kreditbolag.

Utbetalning BIGBANK

Utbetalningen av lånet sker dagen efter ifall du signerar med e-leg, men annars dagen efter att dina handlingar har inkommit till lånegivaren.

BIGBANK omdöme

Vårt generella omdöme av BIGBANK är inte så bra, speciellt ifall man bedömer BIGBANK som ett privatlån. Det går inte att ge en fullständig bedömning eller omdöme om bolaget, men kort kan man säga att räntorna är för höga för att vara ett privatlån vilket storleken indikerar. Lånet är ett mellanting mellan ett snabblån pga den höga räntan och ett blancolån pga storleken på lånet. Utifrån externa källor så verkar omdömet vara generellt negativt för BIGBANK.

BIGBANK nackdelar

  • hög uppläggningsavgfit
  • aviaavgifter
  • höga räntor för att vara ett privatlån

BIGBANK fördelar

BIGBANK låneexempel

Räntan är individuell f n från 18 % och bestäms efter kreditprövning. Den effektiva räntan enligt lag vid 50 000 kr och 5 år är 25,86 % beräknad på exempelränta 22%.

Effektiv ränta – lägsta och högsta

Som framgår nedan så blir den effektiva räntan mycket högre vid lägre belopp, vilket beror på att uppläggningsavgiften (695 kr) och aviavgifterna (35 kr) får stor genomslagseffekt.

Exempel: Genomsnittlig månadskostnad

Lånebelopp 3 år 5 år 7 år 10 år
20 000 kr 723 kr
50 000 kr 1 808 kr 1 270 kr
100 000 kr 3 615 kr 2 539 kr 2 102 kr
150 000 kr 5 422 kr 3 809 kr 3 153 kr 2 703 kr
250 000 kr 9 038 kr 6 348 kr 5 254 kr 4 504 kr

* Räkneexempel: Annuitetslån 7 år. Räntan är fast och sätts individuellt. Effektiv ränta blir 20,25 % för ett annuitetslån på 150 000 kr med en exempelränta på 18 % under 7 år. Det sammanlagda beloppet som skall betalas tillbaka blir då 270 635 till en månadskostnad om 3 190 kr per månad.

BIGBANK Kontakt – Kundtjänst – Kundservice

BIGBANK öppettider

BIGBANK öppettider vardagar BIGBANK öppettider helger
BIGBANK öppettider vardag Måndag – fredag: 10.00-16.00 BIGBANK öppettider helg Lördag-söndag: stängt

BIGBANK kontaktuppgifter

BIGBANK support e-post BIGBANK support telefon
Skicka e-post till BIGBANK och låna pengar info@bigbank.se BIGBANK telefon 08 – 550 482 00

BIGBANK företagsinformation

BIGBANK betalningsinformation BIGBANK – externa länkar
Företagsnamn: BIGBANK AS Sverige Filial Företagsinformation hos allabolag.se
Organisationsnummer: 516406-0872 BIGBANK AB hos Finansinspektionen
Adress: S:t Eriksgatan 117 – Registrerad kreditmarknadsbolag hos FI BIGBANK är registrerad hos FI
113 43 Stockholm - Står under FI:s tillsyn BIGBANK står under FI:s tillsyn
BIGBANK Plusgironummer PlusGironummer:E/T BIGBANK bankgironummer Bankgiro nummer: 831-9980
TILL BIGBANK >> Mer om företaget BIGBANK

Om BIGBANK

BIGBANK Sverige AB är ett en filial till den lettiska banken BIGBANK AS. BIGBANKs Sverige filial registrerades i januari 2012 och banken började med att konsumentkrediter upp till 100 000 kr och nu så är beloppet uppe till 250 000 kr till privatpersoner i Sverige.

BIGBANK AS är en bank som specialiserat sig på inlåning och konsumentkrediter. BIGBANK AS är en estländskt bank specialiserad på konsumtionskrediter och inlåning för privatpersoner. BIGBANK, en av Estlands äldsta banker, etablerar nu verksamhet i Sverige. BIGBANK grundades 1992 i Tartu i Estland. BIGBANK AS finns i Estland, Lettland, Litauen, Spanien, Finland och Sverige samt erbjuder gränsöverskridande tjänster på den tyska och österrikiska marknaden. Företaget använder varumärket BIGBANK på samtliga marknader.

BIGBANK AS grundades 1992 i Tartu, Estland och har idag filialer i Finland, Sverige, Lettland, Litauen och Spanien. BIGBANK AS tillhandahåller även gränsöverskridande tjänster i Tyskland, Österrike och Nederländerna.