compricer.se

Compricer

Compricer låncompricer lån

Hos Compricer har du möjlighet att jämför alla slags lån såsom blancolån, privatlån, snabblån på ett väldigt enkelt sätt. Compricer är marknadsledande inom segmentet prisjämförelse av lån, försäkring och sparande.Compricer lånejämförelse är enkel så att man lätt ser den lägsta räntan, villkor och återbetalningskrav. Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi. Compricer hjälper varje dag tusentals konsumenter att spara pengar genom att jämföra och byta leverantör inom försäkringar, el, lån och telefoni. Tjänsten är helt kostnadsfri för dig som konsument.

Compricer lånejämförelsecompricer.se

Compricer blancolån fakta
Låna pengar Compricer Låna 5000 – 350000 kr
Låna pengar Compricer Rörlig ränta (vanligtvis 3.85% – 18.15%; individuell räntesättning)
Låneperiod Compricer 3 -12 års kredittid
18-åldersgräns för att låna av Compricer 18 års gräns för lån
Låna pengar gratis Compricer privatlån Gratis lånlåna pengar gratis Du kan inte låna pengar gratis hos Compricer
Lån pengar med betalningsanmärkning Compricer Lån med anmärkningar Du kan låna pengar med betalningsanmärkningar hos Compricer
Låna pengar Compricer privatlån BankID Tar BankID Du kan inte låna pengar med BankID hos Compricer
E-legitimation för elektronisk signering Compricer privatlån Tar e-legitimation Du kan inte låna pengar med E-legitimation hos Compricer
Tar Compricer UC kontroll / kreditupplysning Tar UC kreditupplysning / kontroll Compricer använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Vilket inkassobolag använder Compricer lån? Inkassobolag Vilket inkassobolag Compricer använder är okänt
Förlängning av lån Compricer privatlån Förlängning av lån /återbetalning Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt Compricer lån
Utökning av Compricer privatlån Möjlighet att utöka lån Du har inte möjlighet till utökning av ditt Compricer lån
Låneförsäkring Compricer lån Låneskydd: Trygghetsförsäkring Compricer har låneskydd i form av en trygghetsförsäkring
Direktutbetalning Compricer privatlån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. Direktutbetalning – utbetalning direkt (Utbetalning sker inom 2-5 bankdagar) Du får inte pengarna utbetalda direkt hos Compricer
ANSÖK NU

Compricer jämför lån

Hos Compricer kan du som konsument enkelt jämföra priser och villkor på bolån, privatlån, billån, sparkonto, aktiehandel, kreditkort, bredband, mobilt-bredband, digital-tv, mobiltelefoni, el, pension, bilförsäkring, hemförsäkring, villaförsäkring, mcförsäkring, båtförsäkring och andra försäkringar. På så sätt sparar du både tid och pengar.

Jämför privatlån hos Compricer och hitta bästa räntan!

Jämför privatlån och hitta bästa räntan: Compricer har samlat flera långivare under ett & samma tak. Du skickar in en ansökan får du flera erbjudanden. Gör en ansökan om privatlån via Compricer och låt bankerna slåss om att ge dig det bästa alternativet och du få din egna exakta ränta.

Snabbt besked – flera erbjudanden men bara en kreditförfrågan. Helt kostnadsfritt

Låneansökan Compricer

Ansök om privatlån via Compricer och få svar från flera långivare. Sänk dina lånekostnader idag! Tjänsten är såklart kostnadsfri!
Kort fungerar det på detta sätt
1. Ansök om privatlån via Compricer.
2. Din ansökan skickas till de banker/kreditinstitut vars grundkrav du uppfyller.
3. Du får svar från bolagen och går vidare med det alternativ som passar dig bäst.
4. Det bolag du har valt kontaktar dig med handlingar och utbetalning av lån. Därefter sker all kommunikation med det bolaget.

Compricer grundläggande krav för lån:

  • Min 18 år gammal. Du måste vara minst 18 år
  • Fast inkomst över 100 000 kr per år
  • Inget skuldsaldo hos kronofogden.

Lån med betalningsanmärkningar

De grundläggande villkoren tolkas som att betalningsanmärkningar är ok. Detta är rimligt med tanke på att bolaget samarbetar med BlueStep, SveaDirekt och andra bolag som erbjuder lån med betalningsanmärkning så ska det nog inte vara några problem med betalningsanmärkningar.

Registreras flera kreditupplysningar?

När du skickat in din låneansökan så kommer alla långivare vars grundkrav du uppfyller att ta en kreditupplysning på dig men endast en kreditförfrågan kommer att registreras i din historik hos UC.
Kreditupplysningsföretaget UC samordnar långivarnas kreditupplysningsbeställningar så att endast en kreditförfrågan kommer att registreras på dig hos UC. Till skillnad från om du själv skulle ansöka om lån från flera olika långivare kommer bara en ansökan synas som kreditupplysning i UCs register, tagen av Compricer. På detta sätt behåller du som konsument din kreditvärdighet.

Notera dock att varje bank/kreditgivare som tar en kreditupplysning skickar en omfrågekopia till dig, men bara en fråga kommer alltså att redovisas i din kredithistoria hos UC.

Ränta från 3,85 %

Detta är den lägsta ränta som erbjuds av någon av de anslutna långivarna. Räntan du får är rörlig och sätts individuellt. De lånevillkoren du får bestäms av de långivare som är anslutna till tjänsten efter sedvanlig kreditprövning. Om den rörliga årsräntan är 5,5% blir den effektiva räntan 5,86% för ett lån om 100 000 kr med 5 års löptid och uppläggningsavgift om 495 kr samt 0 kr i aviavgift. Det totala beloppet att betala blir då 115 102 kr och din månadskostnad blir 1 910 kr. Detta avser återbetalning med annuitet.

Anslutna aktörer och banker

Här några av de anslutna aktörerna enligt Compricer.

Marginalen bank lån, Konsumentkredit, SevenDay lån, MoneyGo lån, SveaDirekt,  BIGBANK lån, Bluestep lån, Nordnet, Collector lån, COOP Med Mera bank, Spring Finance lån, Resurs Bank

Sms lån Compricer?

Compricer jobbar inte med smslån utan endast med bolån och lån utan säkerhet såsom privatlån och blancolån.

Compricer Kontakt – Kundtjänst – Kundservice

Compricer öppettider

Öppettider vardagar Öppettider helger
Compricer öppettider vardagar Måndag – Fredag: 09.00-18.00 Compricer öppettider helger Lör – sön: stängt

Compricer kontaktuppgifter

Compricer support e-post Compricer support telefon
Compricer kundservice e-post info@compricer.se Compricer kundservice telefon 08-50 92 35 35

Compricer företagsinformation

Compricer företag Compricer – externa länkar
Företagsnamn: Compricer AB Företagsinformation hos allabolag.se Compricers finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer: 556655-5727 Compricer hos Finansinspektionen Compricer är registrerad hos FI
Adress: Östermalmsgatan 87 B – Registrerad hos FI Compricer är registrerad hos FI
114 59 STOCKHOLM - Står endast under FI:s tillsyn som försäkringsförmedlare Compricer står inte under FI:s tillsyn
TILL COMPRICER >> Mer om företaget som äger Compricer

Om Compricer

Compricer startades 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi.Compricer ägs sedan en tid av Schibsted Tillväxtmedier AB (556714-0024) som ingår i Schibstedkoncernen. Schibsted Media Group en av nordens största mediekoncerner med över 7 700 medarbetare. Schibsted äger även Lendo, Aftonbladet, SvD, Blocket och hitta.se .

Compricer tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer.  Compricer jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna. Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får de betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån. Compricer är ett oberoende företag utan koppling till någon enskild bank, teleoperatör eller försäkringsbolag.

Hos Compricer kan du som konsument enkelt jämföra priser och villkor på bolån, privatlån, billån, sparkonto, aktiehandel, kreditkort, bredband, mobilt-bredband, digital-tv, mobiltelefoni, el, pension, bilförsäkring, hemförsäkring, villaförsäkring, mcförsäkring, båtförsäkring och andra försäkringar. På så sätt sparar du både tid och pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.