avidafinans.se

Avida Finans

Avida Finans lånAvida Finans Banklån

AvidaKredit är en kredit utan säkerhet som även kan beviljas trots betalningsanmärkningar. Avidakrediten är en flexibel kredit som innebär att när man ansöker om en kredit hos så bestämmer man själv hur stort kreditutrymmet ska vara samt även hur mycket man vill utnyttja detta krediten. Krediten finns alltid tillgänglig, vilket innebär att när krediten väl är beviljad och upplagd så gör du själv uttag på det belopp du behöver och sedan finns pengarna på ditt bankkonto nästa bankdag.

Avida Finans kreditavidafinans.se

Avida Finans lån bra info fakta
Låna pengar Avida Finans Kredit: 10 000–100 000 kr
Avida Finans lån till nya kunder Kredit nya kunder: 10 000–100 000 kr
Avida Finans lån till existerande kunder Kredit existerande kunder: 10 000–100 000 kr
Avida Finans nominell årsränta lån Ränta utan betalningsanmärkningar: 9% – 15% i nominell årsränta (individuell räntesättning)
Avida Finans nominell årsränta lån Ränta med betalningsanmärkningar: 23% – 15% i nominell årsränta (individuell räntesättning)
uppläggningsavgift Uppläggningsavgift: 600 kr
Årsavgifter Årsavgift: 300 kr/år
Aviseringsavgifter Aviseringsavgift: 10 kr/månad
Återbetalning Avida Finans lån Återbetalningstid: 1- 15 år – 12-60 mån kredittid
20-åldersgräns för att låna av Avida Finans Åldersgräns: 20 års gräns för kredit (max 60 år)
Krav på fast inkomst Avida Finans Inkomstkrav: krav på fast inkomst 180 000 kr/år(arbete eller pension) Du måste ha en fast inkomst för att låna hos Avida Finans lån
Krav på taxerad inkomst Avida Finans lån Taxerad inkomst: krav på taxerad inkomst 180 000 kr/år (arbete eller pension) Du måste ha en taxerad inkomst för att låna hos Avida Finans lån
Låna pengar gratis Avida Finans Gratis lån – snabblån gratis Du kan inte låna pengar gratis hos Avida Finans
Låna pengar utan ränta Avida Finans Kredit utan ränta Du kan inte låna pengar utan ränta och avgifter hos Avida Finans
Låna pengar utan avgifter Avida Finans Kredit utan avgifter Du kan inte låna pengar utan ränta och avgifter hos Avida Finans
Låna pengar med betalningsanmärkning Avida Finans Lån med betalningsanmärkning Låna pengar trots betalningsanmärkning Avida Finans
Låna pengar Avida Finans BankID Tar BankID: använder BankID Du kan låna pengar med BankID hos Avida Finans
E-legitimation för elektronisk signering Avida Finans snabblån Tar e-legitimation: använder e-leg Du kan låna pengar med E-legitimation hos Avida Finans
Avida Finans UC? Lån utan uc – Tar UCkreditupplysning / kontroll Avida Finans använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Kreditupplysningsföretag Avida Finans lån Kreditupplysning: använder UC Kreditkontroll hos UC
Vilket inkassobolag använder Avida Finans lån? Inkassobolag: egen inkasso
Förlängning Avida Finans lån Förlänga lån: förlängning av lån Avida Finans lån kan förlängas
Förlängning återbetalning Avida Finans lån Förlänga återbetalning: förlängning av återbetalning Återbetalning av Avida Finans lån kan förlängas
Utökning av Avida Finans lån Höja / utöka kredit: höjning / utökning av lån Utöka lån hos Avida Finans är möjligt
Låneförsäkring Avida Finans lån Låneskydd: 3 mån gratis och sen 9% av månadsbeloppet Avida Finans har inte låneskydd i form av en trygghetsförsäkring
Direktutbetalning Avida Finans lån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. Utbetalning direkt: 1-3 bankdagar Ingen direktutbetalning Avida Finans lån
Utbetalning helg Avida Finans lån? Utbetalning helg Ingen utbetalning under helg Avida Finans
ANSÖK NU

Låna pengar hos Avida Finans

Hur ansöker om kredit AvidaKrediten? Det är ganska enkelt att ansöka om kredit hos Avida då det går väldigt enkelt att fylla i en ansökan om kredit och du kan, om du blir beviljad krediten, samma dag logga in och göra ett uttag. Oftast så mailar Avida Finans kreditbeslutet samma dag som Avida Finans får in ansökan.

Få snabbt tillgång till pengar

Att ansöka om och använda krediten är enkelt och man får snabbt tillgång till sina pengar. Ifall man ansöker om ett kreditutrymme så behöver inte ta ut hela beloppet på en gång och betalar således endast ränta för utnyttjat belopp. Avida Finans tillämpar individuell räntesättning och erbjuder en räntesats som sätts efter kundens ekonomiska förutsättningar.

Har du inga betalningsanmärkningar är räntesatsen 9% – 15%, har du betalningsanmärkningar är räntesatsen 23%. Du får besked om din individuella ränta när krediten är beviljad.

Avida grundkrav för kredit

Avida Finans grundkrav är att du är mellan 20 och 60 år, har en fast årsinkomst av tjänst eller pension på minst 15 000 kr i månaden innan skatt.

  • du är mellan 20 och 60 år
  • har en fast årsinkomst av tjänst eller pension på minst 15 000 kr i månaden innan skatt
  • inget skuldsaldo hos Kronfogden eller tidigare beviljad skuldsanering

Har du betalningsanmärkningar så behöver det inte vara ett problem, men däremot får det inte finnas något skuldsaldo hos Kronofogden. Avida Finans beviljar inte heller kredit om du har ansökt om eller blivit beviljad skuldsanering.

Uppfyller du inte ovanstående grundkrav så får du ett automatiskt avslag i samband med ansökan. De ansökningar som klarat grundkraven tittar bolaget på manuellt och meddelar sedan beslutet via mejl. På grund av sekretess informeras inte om orsaken till avslaget i mejlet men du kan alltid kontakta bolaget så informerar de om detta.

Kredit med betalnings­anmärkningar

Har du några äldre betalningsanmärkningar så behöver det inte vara ett problem, utan Avida säger att de ser på din betalningsförmåga i första hand. Avida Finans gör en sedvanlig kreditbedömning där de tittar mycket på den framtida betalningsförmågan, inte den ekonomiska historiken. Detta innebär ifall du har du några betalningsanmärkningar men en god betalningsförmåga så kan du bli beviljad kredit trots att andra långivare sagt nej. Din betalningsförmåga är det viktigaste och du får du inte ha någon skuld hos Kronofogden.

Dock ska man ta det faktum att de endast tittar på ens framtida betalningsförmåga med en klackspark, speciellt då man får besked så snabbt och det tas en UC. UC:n är ganska avgörande för beviljandet av krediten och då innebär det att bolaget främst tittar bakåt i tiden! Det är ganska svårt att avgöra någons framtida betalningsförmåga utan att ha pratat med låntagaren personligen eller dennes arbetsgivare. Har du en dålig UC så är risken således stor att du inte blir beviljad trots en god betalningsförmåga framåt i tiden. Om du ändå vill söka med betalningsanmärkning så ska du nog ringa och prata med bolaget ifall din UC inte är den bästa. Det kan öka möjligheten att få en kredit trots en dålig UC.

Kreditbelopp

Kreditbeloppen ligger mellan 10 000 kronor och 100 000 kronor. Du kan se de genomsnittliga månadsbeloppen för olika kreditbelopp och löptid i kalkylatorn här på hemsidan. Kostnaderna för krediten är en uppläggningsavgift i samband med att krediten blir beviljad och tillgänglig och sedan när krediten utnyttjas så betalar du ränta på utnyttjat belopp samt även en aviseringsavgift varje månad. För att ha tillgång till kreditutrymmet betalar du en årsavgift i efterskott. All information om kostnader i form av ränta och avgifter finns på hemsidan.

Ränta vid betalningsanmärkningar

Har du betalningsanmärkningar så blir det bolagets höga ränta men då dina betalningsanmärkningar försvinner kan du mejla bolaget så kan du få en väsentligt lägre ränta på din kredit. Avida tar en ny kreditupplysning i samband med detta. Har du en medsökande ökar det din möjlighet att få krediten beviljad.

Räntesättning på kredit

Har du inga betalningsanmärkningar är räntesatsen 9% – 15%, har du betalningsanmärkningar är räntesatsen 23%. Du får besked om din individuella ränta när krediten är beviljad.

Har du inte betalningsanmärkningar använder bolaget sig av en differentierad räntesättning där de utgår från din ekonomiska situation baserat på informationen i den ansökan du gjort och den de får från kreditupplysningsföretaget.

Det går bra att betala ned krediten till 0ch men behålla krediten om behov av nya uttag uppstår, då betalar du bara årsavgiften.Det går bra att betala ned eller lösa krediten när som helst utan kostnad. Vill du betala ned krediten gör du en insättning till Avida Finans Bankgiro och som referens anger du det OCR-nummer som din kredit har. OBS, OCR-numret hittar du om du loggar in under information om din kredit. Vill du avsluta krediten mejlar du oss till avidakredit@avida.se vilken dag du vill betala och ditt kreditnummer så meddelar Avida Finans belopp, bankgironummer samt OCR-nummer.

Höja kredit – Öka kreditutrymmet

Vill du öka kreditutrymmet görs en ny ansökan via hemsidan där du lägger ihop det belopp du vill utöka med och det befintliga, vill du istället minska kreditutrymmet mejlar du oss detta. Tänk på när du mejlar att ange kreditnumret eller de 6 första siffrorna i personnumret.

3 månaders kostnadsfritt kreditskydd

Försäkringen hjälper dig om något oförutsett händer och täcker dina aviserade månadsbelopp för utnyttjad kredit i upp till 12 månader om du blir ofrivilligt arbetslös eller långvarigt sjukskriven. Vid dödsfall betalas hela den återstående skulden. Efter 3 månader är kostnaden 9% av månadsbeloppet.

Exempelvis blir kostnaden f n 32 kronor om du har en utnyttjad kredit på 10 000 kronor, 95 kronor på 30 000 kronor och 146 kronor på 60 000 kronor första månaden. Kreditskyddet är frivilligt och kan när som helst sägas upp. Premien för försäkringen betalas månadsvis tillsammans med den ordinarie månadsaviseringen. Du kan själv lätt räkna ut den exakta premien för just ditt lån genom att multiplicera ditt månadsbelopp med 0,09. Mer information om kreditskyddet hittar du i de fullständiga försäkringsvillkoren.

Resurs Bank omdöme

Har fått 15 omdömen på Rejta på Eniro varav merparten är negativa omdömen på Eniro som mynnat ut i 2,5/5 solar. Dock riktar sig flertalet av omdömena till bolaget inkassoverksamhet och inte ett fåtal rör kreditverksamheten.

Avida Finans Enkla lånet Kontakt – Kundtjänst – Kundservice

Avida Finans öppettider

Avida Finans öppettider vardagar Avida Finans öppettider helger
Avida Finans öppettider vardag Måndag – fredag: 09.00-15.00 Avida Finans öppettider helg Lördag-söndag: stängt

Avida Finans kontaktuppgifter

Avida Finans support e-post Avida Finans support telefon
Skicka e-post till Avida Finans och låna pengar avidakredit@avida.se Avida Finans telefon 08-564 20 170

Avida Finans företagsinformation

Avida Finans betalningsinformation Avida Finans – externa länkar
Företagsnamn: Avida Finans AB Företagsinformation hos allabolag.se Avida Finans finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer: 556230-9004 Avida Finans hos FI Avida Finans är registrerad hos FI
Adress: Box 38101 – Registrerad hos FI Avida Finans är registrerad hos FI
100 64 STOCKHOLM - Står under FI:s tillsyn för kreditmarknadsbolagAvida Finans står under FI:s tillsyn
Avida FinansPlusgironummer Plusgironummer: 40 59 16-8 Avida Finans bankgiro nummer Bankgiro nummer: 453-6389
TILL AVIDA FINANS >> Mer om företaget Avida Finans

Om Avida Finans AB

Avida Finans AB är ett auktoriserat kreditmarknadsbolag under Finansinspektionens tillsyn. Avida Finans erbjuder finansiella lösningar till företag genom köp och belåning av fakturor samt inkasso och fakturaadministration. Avida Finans tillhandahåller även in- och utlåning gentemot privatpersoner och omfattas av statliga insättningsgarantin.

Avida Finans har ca 65 anställda och verksamheten bedrivs från Stockholm och Göteborg samt från en filial i Oslo och en i Helsingfors.

Avida Finans vision är att vara bäst på det vi gör.
Organisationsnummer: 556230-9004

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/10 (7 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Avida Finans, 4.3 out of 10 based on 7 ratings

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.